Tandblekning för ett vackrare leende

Ett vackert leende är en stor del av hur man uppfattas. Leendet och ögonen är de attribut i ansiktet som de flesta lägger märke till och ser som det viktigaste i ansiktet.

Ett naturligt vitt leende är det vackraste leendet

Ett leende kan vara fint – men det kommer att uppfattas som ännu finare om tänderna är vita. Detta är inte enbart för att vita tänder är finare än gulnade tänder, utan även för att gula tänder förknippas med dålig hygien. Vita tänder ser inte bara finare ut, utan de ser även renare ut.

Bra tandblekning skadar inte tänderna

Många är rädda för att bleka tänderna i tron om att det kommer skada tänderna och emaljen. Men nuförtiden finns det väldigt bra och skonsamma produkter hos https://tandblekningbutiken.se för att utföra en tandblekning som inte skadar tänderna eller emaljen.

Du kommer inte heller få ont eller ilningar i tänderna efter blekningen, utan din mun kommer kännas som vanligt förutsatt att du inte är väldigt känslig. Det enda som kommer hända i efterhand är att du kommer att få fantastiskt fina tänder som är naturligt vita.

Naturligt vita tänder ger det vackraste leendet

En annan sak som många ställer sig skeptiska till är de där kritvita tänderna som uppenbarligen är blekta. Det allra vackraste leendet kommer från tänder som ser naturligt vita ut. Med naturligt vita tänder menas att de är ungefär så vita som en ung persons tänder – utan den där beläggningen och mörknade toner av kaffe och dylikt. Ett par kritvita tänder upplevs som fejk och är inte målet med tandblekningen.

Gradvis blekning för naturligare resultat

Graden på blekningen går att anpassa för att passa alla personer och alla personliga smaker på hur vita tänderna ska vara. Vissa vill bara bleka bort de värsta tonerna av gult medans vissa vill ha vitare tänder. Oavsett vad ditt önskade resultat är så går det att uppnå.

Det bästa är att bleka tänderna lite åt gången om du har väldigt mörka tänder. Annars är risken stor att det känns konstigt både för dig själv och för personerna i din omgivning. Det är bättre att bleka något steg i taget för att vänja dig vid resultaten en stund och sedan göra nästa blekning. Detta är för att resultatet inte ska se konstgjort ut. Med gradvis blekning av tänderna uppstår ett naturligare resultat.

Snabb uppfräschning av tänderna

För en så kallad uppfräschning av tänder som bara ska ljusas upp lite görs behandlingen på en gång och den behöver inte ske gradvis. Det är bra att göra blekningen kontinuerligt på individanpassad nivå beroende på hur lång tid det tar för just dina tänder att mörkna till den grad att du vill ljusa upp dem igen.

404 - Not found | We searched the space, but we could not find the page you are looking for.