Badrumsrenovering: 7 inspirerande badrum

Nyfiken på att renovera badrummet? Trött på ett anspråkslöst badrum med plastmatta och vattenfläckar? Ja, då har du kommit rätt. Badrummet är ett av de rum som flitigast används i ett hem, särskilt om det rör sig om en familj. Renovering är därför en investering som är väl värd insatsen. Några eventuella fördelar med att renovera badrummet är följande:

  • ger bostaden energieffektivitet
  • tillägg av mer utrymme
  • ökar bostadens värde
  • upphöjer rummets estetik

Här presenteras flera färska idéer för inspiration. Gemensamt för alla dessa badrum är deras exklusivitet och höga standard. Badrum på 5-stjärniga hotell tenderar på sistone att vara alltmer lyxiga. De använder speciella mönster hos https://badrumsrenoveringstockholmslän.se/, oförutsägbara material, är stora, ljusa och förekommer till och med utomhus. Dyk ner och utforska dessa häpnadsväckande badrum som fungerar perfekt som inspiration inför nästa badrumsrenovering.

1. Ett bad mitt i naturen

Detta badrum hittas på den privata ön i Song Saa-hotellet, i södra Kambodja med utsikt över den kristallblåa Thailandviken. Det ligger i ett utrymme med badkar gjorda av terrazzo och sammansatt sten för att ge en harmonisk atmosfär medan du tar ett bad.

2. Badrum med konst

Badrummet på 21c Museum MGallery Hotel Cincinnati, USA, introducerar en sinnrik samling av samtida konst som gör detta utrymme till något unikt. Att renovera badrummet med konstverk i åtanke är en idé som sticker ut och ger badrummet såväl kreativitet som prakt.

3. Badrum av marmor

Det här är ett av de bästa badrummen av marmor. Det ligger på hotellet Mandarin Oriental Pudong, i megastaden Shanghai. Upplevelsen i detta utrymme går långt utöver det funktionella. Badrummet kombinerar en stil av harmoni och exklusivitet. Till exempel utgör badrummets porslinsvita badkar en kontrast till resten av rummets balanserade stil. Badrummet erbjuder dessutom en fantastisk utsikt över denna storslagna metropolen.

4. Ett badrumshus

Detta badrum erbjuder mer än lyx, “Kingston’s Treehouse” är en unik plats i världen. Det ligger i Lion Sands hotell och naturreservat i Sydafrika. Det är ett avskilt utrymme med utsikt över djungeln. Inspiration till ett badrum med djungeltema?

5. Kulturbad

Följande badrum kan inspirera till en typ av renovering med historisk touch. I Affresco-sviten på det 5-stjärniga Hotel Il Salviatino i Florens, Italien, kan du njuta av ett bad i ett gammalt restaurerat stenkar.

6. Star Bath

Denna badrumsstil består av enkelhet och naturlighet. Med det passande namnet “Star Bath” ligger detta badrum under bar himmel i Botswana. I det här badrummet kan du njuta av stjärnorna som aldrig tidigare. Hur många gånger sker ett bad med utsikt över såväl djungel som stjärnhimmel?

7. Ett bad i Burj Al Arab

Ett säkert sätt att höja ett badrums nivå är genom att renovera i guldfärger och exklusiva dekorationer. Det lyxigaste hotellet i världen inkluderar naturligtvis de mest extravaganta och lyxiga badrum som finns. Detta hotell ligger på en egen ö och har i sin Royal Suite två våningar med enorma guldtäckta pelare, en trappa, ett privat bibliotek och tre badrum. Det största av dem är 50 kvadratmeter, täckt av såväl marmor som guld och massor av lyxiga kuddar och sittplatser.

404 - Not found | We searched the space, but we could not find the page you are looking for.